GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψαρεύουν ψάρια στα πλημμυρισμένα χωράφια στις Σέρρες

Αντί για τρακτέρ βγαίνουν με... παραγάδι στα πλημμυρισμένα χωράφια στις Σέρρες. Τα νερά του Στρυμόνα, που έπνιξαν εκατοντάδες στρέμματ...

Ψαρεύουν ψάρια στα πλημμυρισμένα χωράφια στις Σέρρες

Αντί για τρακτέρ βγαίνουν με... παραγάδι στα πλημμυρισμένα χωράφια στις Σέρρες. Τα νερά του Στρυμόνα, που έπνιξαν εκατοντάδες στρέμματα, μετέφεραν πολλά ψάρια μέσα στα χωράφια. Όπως περιγράφει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Γιώργος Στόικος, "έγιναν ψαράδες οι αγρότες".

Περισσότερες από 40 βάρκες έχουν βγει τις τελευταίες ημέρες στα πλημμυρισμένα χωράφια του δήμου. "Το νερό, αυτή την ώρα, έχει φτάσει σε κάποια σημεία στο ενάμιση μέτρο, ενώ σε άλλα πλησιάζει τα τρία μέτρα... Πολλοί άδραξαν την ευκαιρία και το έριξαν στο ψάρεμα, κερδίζοντας έτσι μια πλούσια λεία, καθώς ο Στρυμόνας έφερε μαζί του αμέτρητα ψάρια από την Κερκίνη. Τα ψάρια είναι τόσο πολλά, που τα βλέπεις στις άκρες των χωραφιών" λέει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο κ. Στόικος, περιγράφοντας την κατάσταση.

Παρά τις συστάσεις της αστυνομίας να απομακρύνουν οι επίδοξοι ψαράδες τις βάρκες τους από τα πλημμυρισμένα χωράφια, όχι μόνο δεν γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση