GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καυγάς με τον Βούτση στη βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή αντιπαράθεση προκάλεσε η τοποθέτηση του Νίκου Βούτση κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου αναφορικά ...

Ο καυγάς με τον Βούτση στη βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή αντιπαράθεση προκάλεσε η τοποθέτηση του Νίκου Βούτση κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου αναφορικά με την ταύτιση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τις θέσεις των δανειστών.

«Δια παραλείψεως ή δια της απουσίας του λόγου σας με κάθε τρόπο οι ενστάσεις και η κριτική που κάνετε προς τη κυβέρνηση είναι από την ίδια όχθη που είναι και οι αιτιάσεις των δανειστών», είπε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης προκαλώντας την αντίδραση σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας με την Σοφία Βούλτεψη και τον Βασίλη Κικίλια να μιλάνε σε έντονο ύφος προς τα υπουργικά έδρανα.

Σε έντονο ύφος μίλησε και ο Ανδρέας Λοβέρδος προκαλώντας την οργή ομάδας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κινήθηκαν προς το μέρος του.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση