GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλήρωσε ακριβά την κουτουλιά ο Σπάχιτς

Πρόωρο τέλος στην συνεργασία της με τον Εμίρ Σπάχιτς έβαλε η Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά το περιστατικό στο ματς του Κυπέλλου Γερμανίας κόν...

Πλήρωσε ακριβά την κουτουλιά ο Σπάχιτς Πρόωρο τέλος στην συνεργασία της με τον Εμίρ Σπάχιτς έβαλε η Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά το περιστατικό στο ματς του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο αμυντικός της Λεβερκούζεν επιτέθηκε σε έναν απ' τους άνδρες ασφαλείας που βρισκόταν στο γήπεδο, με την κάμερα να «πιάνει» το περιστατικό.

Η απόφαση του συλλόγου ήταν άμεση, αφού πριν βγει η απόφαση για τιμωρία του παίκτη απ' τις ποδοσφαιρικές Αρχές, ανακοίνωσε την διακοπή του συμβολαίου του.

«Η Μπάγερ Λεβερκούζεν τερματίζει άμεσα το συμβόλαιο του Εμίρ Σπάχιτς, έπειτα από το περιστατικό που ακολούθησε το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου», λέει η ανακοίνωση.

Από τη μεριά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Μίκαελ Σάντε, είπε: «Ο Εμίρ Σπάχιτς είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που υπηρέτησε καλά την Μπάγερ. Παρά ταύτα, τα ευρήματα μετά το περιστατικό της περασμένης Τετάρτης δεν μας άφησαν άλλη επιλογή. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε μας αναστάτωσε όλους. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να βγει η απόφαση της έρευνας ή μια πιθανή πειθαρχική απόφαση. Πρέπει αμέσως να σκεφτούμε την αντίδραση του συλλόγου. Με τον Εμίρ έχουμε βρει μια φιλική λύση. Μετανιώνει για την πράξη του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον και καλή τύχη».

«Μετανιώνω για την συμπεριφορά μου»

Ο Εμίρ Σπάχιτς εμφανίστηκε μετανιωμένος για την συμπεριφορά του, τονίζοντας πως καταλαβαίνει τη ζημιά που έπαθε η ομάδα του.

«Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τα θύματα και τις οικογένειές τους. Ξέρω ότι προκάλεσα μεγάλα προβλήματα στην ομάδα μου μετά απ' αυτό. Ο προπονητής μου Ρότζερ Σμιντ, ο Γιόνας Μπολντ, ο Ρούντι Φόλερ και ο Μίκαελ Σάντε μου έδειχναν πάντα φοβερή εμπιστοσύνη», ενώ σχετικά με την ομάδα σχολίασε:

«Ήταν μεγάλη τιμή να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Εύχομαι στους φίλους μου στην ομάδα και σε όλο το σύλλογο -καθώς και στους φοβερούς οπαδούς της Μπάγερ Λεβερκούζεν- τα καλύτερα για ένα υπέροχο μέλλον που απλώνεται μπροστά σ' αυτόν το σύλλογο».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση