GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδικός φρουρός επιχείρησε να προμηθευτεί ναρκωτικά με πλαστές συνταγές

Συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές ένας 30χρονος Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής και τριών ιδιωτών, ηλικίας 3...

Ειδικός φρουρός επιχείρησε να προμηθευτεί ναρκωτικά με πλαστές συνταγές

Συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές ένας 30χρονος Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής και τριών ιδιωτών, ηλικίας 34, 35 και 39 ετών.

Ειδικότερα, ο 30χρονος, μαζί με τον 34χρονο και τον 35χρονο, αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς, να προμηθευτούν ναρκωτικά δισκία από φαρμακεία στην Αττική.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι παραπάνω. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι πλαστές ιατρικές συνταγές ναρκωτικών χαπιών, ενώ επιπλέον, στην κατοχή του 35χρονου ιδιώτη βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Όπως προέκυψε, οι πέντε από τις προαναφερθείσες ιατρικές συνταγές φέρονταν να έχουν συνταγογραφηθεί από ιατρό που έχει αποβιώσει, αλλά έφεραν ημερομηνία μετεγενέστερη του θανάτου του.

Επιπλέον, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι τη μία εκ των συνταγών είχε καταρτίσει παράνομα ο ανωτέρω 39χρονος, γιος του θανόντα ιατρού. Σε έρευνα στην κατοικία του 39χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση