GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλάει ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες

Βροχές και καταιγίδες στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και από το μεσημέρι στα βορει...

Χαλάει ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες

Βροχές και καταιγίδες στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και από το μεσημέρι στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά να είναι κατά τόπους έντονα, αναμένουμε τη Δευτέρα 6 Απριλίου.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές κατά διαστήματα, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 και τοπικά 19 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 15 και τοπικά 17 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 17 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως 23 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά – νοτιοδυτικά έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, από το βράδυ όμως και από τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς – βορειοδυτικούς έως 8 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας, από το weather.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση