GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Οι σχέσεις μου με τον Πανούση είναι άριστες

Κυβερνητικές αλλαγές σε επίπεδο υπουργείων αναμένονται να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος...

Βούτσης: Οι σχέσεις μου με τον Πανούση είναι άριστες

Κυβερνητικές αλλαγές σε επίπεδο υπουργείων αναμένονται να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης.

"Σε εύλογο διάστημα θα γίνουν οι κυβερνητικές αλλαγές στο επίπεδο των υπουργείων. Διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν προβλήματα στη σύμπτυξη οργανισμών και υπηρεσιών" σημείωσε ο κ. Βούτσης μιλώντας στo Mega. Eρωτηθείς κατά πόσο ο κ. Πανούσης παραμένει στη δικαιοδοσία του χαρτοφυλακίου του. "Προς το παρόν πάντως δεν συγχωνεύεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αυτό της Δικαιοσύνης".

"Οι συνέργειες μεταξύ των υπηρεσιών αυτών των υπουργείων απεδείχθησαν πιο δύσκολες από ότι πιστεύαμε" εξήγησε ο κ. Βούτσης, επαναλαμβάνοντας ότι "με τον κ. Πανούση διατηρούμε άριστες σχέσεις", αλλά αρνούμενος να σχολιάσει το άρθρο παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, το οποίο πυροδότησε θύελλα ενδοκυβερνητικών αντιδράσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση