GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Η Ρωσία ενισχύει το στρατό της στα σύνορα με την Ουκρανία

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας έχουν αναπτύξει επιπλέον συστοιχίες αντιαεροπορικής άμυνας στην ανατολική Ουκρανία και συμμετέχουν σε εκ...

ΗΠΑ: Η Ρωσία ενισχύει το στρατό της στα σύνορα με την Ουκρανία

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας έχουν αναπτύξει επιπλέον συστοιχίες αντιαεροπορικής άμυνας στην ανατολική Ουκρανία και συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές ασκήσεις των δυνάμεων των φιλορώσων αυτονομιστών ανταρτών στην περιοχή αυτή, κατά παραβίαση των συμφωνιών του Μινσκ για την κατάπαυση του πυρός, υποστήριξε χθες Τετάρτη το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

"Αυτός είναι ο υψηλότερος αριθμός ρωσικών συστοιχιών αντιαεροπορικής άμυνας στην ανατολική Ουκρανία από τον Αύγουστο" του 2014, επισήμανε σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ η εκπρόσωπός του Μαρί Χαρφ.

Η Ρωσία παράλληλα αυξάνει τις δυνάμεις τις οποίες παρατάσσει κατά μήκος των συνόρων της με την Ουκρανία, ο αριθμός των οποίων είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί από τον Οκτώβριο του 2014, πρόσθεσε η εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση