GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιράν- Ναι μεν αλλά… για τη συμφωνία που αφορά τα πυρηνικά

Η συμφωνία-πλαίσιο για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, στην οποία κατέληξαν αυτό τον μήνα το Ιράν και οι διεθνείς δυνάμεις σέβεται τις ...

Ιράν- Ναι μεν αλλά… για τη συμφωνία που αφορά τα πυρηνικά

Η συμφωνία-πλαίσιο για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, στην οποία κατέληξαν αυτό τον μήνα το Ιράν και οι διεθνείς δυνάμεις σέβεται τις αρχές του Ιράν, αλλά οι ασάφειες που αφορούν την άρση των κυρώσεων θα πρέπει να επιλυθούν, δήλωσε ιρανός ανώτερος στρατιωτικός αξιωματούχος, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

"Έχουν εξασφαλιστεί λύσεις και φαίνεται ότι οι αρχές και οι κόκκινες γραμμές της Ισλαμικής Δημοκρατίας σε τεχνικά ζητήματα έχουν γίνει αποδεκτές από τον εχθρό", είπε ο Μοχάμεντ Άλι Τζαφάρι, ο διοικητής της ιρανικής Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Fars News.

"Ωστόσο, αναφορικά με την άρση των κυρώσεων, υπάρχουν ασάφειες που θα πρέπει να αποσαφηνιστούν και θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό το ζήτημα που αφορά τον τρόπο άρσης των κυρώσεων μπορεί να οδηγήσει σε ασυμφωνία", είπε ο ίδιος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση