GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μη χανόμαστε": Η Πόπη Αστεριάδη αναπολεί τα χρόνια των μπουάτ

Στο γνώριμο ραντεβού του Σαββατόβραδου το «Μη χανόμαστε» με τη Ναταλία Γερμανού «χτυπάει» με τέσσερις καλεσμένους-έκπληξη! Η γυμνάστρια...

Στο γνώριμο ραντεβού του Σαββατόβραδου το «Μη χανόμαστε» με τη Ναταλία Γερμανού «χτυπάει» με τέσσερις καλεσμένους-έκπληξη!

Η γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη μιλάει για τα τηλεοπτικά της χρόνια, την αγωνία που βίωσε όταν βρέθηκε στο τιμόνι ζωντανής εκπομπής και το τρομαχτικό ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Η Σοφία Παθέκα θυμάται το βράδυ πριν τον θάνατο του Γιώργου Λουκανίδη και την περίοδο που θεωρήθηκε το τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο Γιώργου Πολυχρονίου-Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου εκφράζει το παράπονο της για την αντιμετώπιση που είχε από την τηλεόραση, τις αντιδράσεις του πατέρα της στις γυμνές φωτογραφήσεις και μιλάει για τη στροφή της στον Χριστιανισμό.

Η Πόπη Αστεριάδη η ιέρεια του Νέου κύματος αναπολεί τα χρόνια των μπουάτ και τραγουδά ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής τα τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά.

Σάββατο βράδυ 2 Μαΐου «Μη χανόμαστε» με τη Ναταλία Γερμανού στις 23.00 στο E TV .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση