GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έριξε... εξάρες στην Πόρτο η Μπάγερν

Στα ημιτελικά του Champions League προκρίθηκαν η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου, που επικράτησαν της Παρί Σεν Ζερμέν και της Πόρτο α...

Έριξε... εξάρες στην Πόρτο η Μπάγερν

Στα ημιτελικά του Champions League προκρίθηκαν η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου, που επικράτησαν της Παρί Σεν Ζερμέν και της Πόρτο αντίστοιχα στους επαναληπτικούς αγώνες για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Το 1-3 του πρώτου αγώνα έμοιαζε “βαρύ” για την Μπάγερν, η οποία όμως μέσα σε ένα ημίχρονο είχε “καθαρίσει” την Πόρτο, με πέντε γκολ στα πρώτα 40 λεπτά της αναμέτρησης, από τους Αλκάνταρα (14'), Μπότενγκ (22'), Λεβαντόφσκι (27' και 40') και Μίλερ (36').

Η Πόρτο μείωσε σε 5-1 στο 73' με τον Μαρτίνες, πριν ο Τσάμπι Αλόνσο στο 88' διαμορφώσει το τελικό 6-1, που φυσικά στέλνει τους Βαυαρούς στα ημιτελικά.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε να “ζευγαρώσει” τις νίκες κόντρα στην Μπάγερν, χάρη σε δύο γκολ του Νεϊμάρ στο πρώτο ημίχρονο (14' και 34'), με τα οποία διαμορφώθηκε το 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση