GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δυο σποτ της Ζωής Κ. για το χρέος που ξεσηκώνουν αντιδράσεις!

Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τρέιλερ για την "Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους" υπό τους ήχους του "Gimme Some ...

Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τρέιλερ για την "Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους" υπό τους ήχους του "Gimme Some Truth" του John Lennon και με σλόγκαν "Έλεγξέ το – διάγραψέ το", ένα νέο σποτ δημοσίευσε το Κανάλι της Βουλής, στο οποίο συμμετέχει η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το νέο βίντεο διάρκειας 1'12'' περιλαμβάνει την ανακοίνωση της προέδρου της Βουλής για τη δημιουργία της επιτροπής:
"Κυρίες και κύριοι, συστήνεται ειδική επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για τη διερεύνηση της αλήθειας σχετικά με τη δημιουργία και τη διόγκωση του δημόσιου χρέους , το λογιστικό έλεγχο του χρέους, που θα την ονομάζουμε Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους", λέει η πρόεδρος της Βουλής.
Το σποτ καταλήγει με το ίδιο σλόγκαν: "Έλεγξέ το – διάγραψέ το".

Σφοδρή αντίδραση από τη ΝΔ
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο για "άθλια κομματική διαφήμιση". Ζήτησε μάλιστα από την κυβέρνηση, να νουθετήσει την Πρόεδρο της Βουλής.
"Η άθλια κομματική διαφήμιση της κας Κωνσταντοπούλου προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα. Η Bουλή δεν είναι προπαγανδιστικός μηχανισμός μονοκομματικού κράτους, ούτε ντουντούκα κομματικής προπαγάνδας. Καλούμε την κυβέρνηση επιτέλους να βάλει την κα Κωνσταντοπούλου στη θέση της".

Ποτάμι: "Να κατέβει το βίντεο"
Την έντονη αντίδραση του Ποταμιού προκάλεσε η ανάρτηση από τον διαδικτυακό κόμβο της Βουλής αλλά και η μετάδοση από τηλεοπτικό κανάλι, διαφημιστικού τρέιλερ για το δημόσιο χρέος.
Σε γραπτή ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος επιτίθεται στην κ. Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο για «Πρόεδρο της Βουλής σε ρόλο τρεϊλερατζή» και καλεί την κυβέρνηση να ζητήσει να «κατέβει» το βίντεο.
«Κάθε μέρα και μία δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα. Τελευταίο της χόμπι, από ό,τι φαίνεται, είναι η κατασκευή διαφημιστικών τρέιλερ με τις απόψεις της» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Ποταμιού και προστίθεται: «Σε ένα από αυτά ακούγεται το τραγούδι του Τζον Λένον "Just gimme some truth" και καλείται (!) ο κόσμος να "ελέγξει" και στη συνέχεια να διαγράψει το δημόσιο χρέος! Κανένα πρόβλημα, η Ελλάδα έχει χώρο και για τους γραφικούς. Μόνο που αυτό το κακότεχνο βίντεο εμφανίζεται με τη σφραγίδα της Βουλής των Ελλήνων».
«Μπορεί τα κόμματα να μην έχουν ενημερωθεί, μπορεί τα μέλη του προεδρείου της Βουλής να το αγνοούν, το βίντεο όμως προβάλλεται, ήδη, στο κανάλι της Βουλής στο ίντερνετ. Η κατάσταση νομίζουμε ότι γίνεται επικίνδυνη. Η χώρα έχει νόμιμη κυβέρνηση και η οποία θα πρέπει να απαιτήσει από την πρόεδρο της Βουλής να κατεβάσει το τρέιλερ και να της συστήσει- φιλικά έστω-να μη φυτρώνει εκεί που δεν την σπέρνουν» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Νωρίτερα, κατά τη συνέντευξη Τύπου για την "Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους", η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε μήνυμα σε όσους θα την βρουν -όπως είπε- απέναντί τους.
"Σε αυτή την περίοδο η Βουλή θα επιδιώξει διαφάνεια και αδιαμεσολάβητη ενημέρωση", είπε η Πρόεδρος της Βουλής.
"Όποιος θέλει να συστρατευθεί σε αυτό τον σκοπό και να επικουρήσει την κοινωνία να γνωρίζει την αλήθεια είναι απολύτως ευπρόσδεκτος. Όποιος θέλει να ρίχνει λάσπη, να συγκαλύπτει την αλήθεια, να παραπληροφορεί και να αποπροσανατολίζει θα με βρει απέναντι", τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση