GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτόν θέλει: Παίκτης παγκόσμιας κλάσης στο "στόχαστρο" του Σαββίδη

Μπορεί τα ονόματα που ακούγονται μέχρι στιγμής για τον ΠΑΟΚ, ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι για το καλοκαίρι, να μην προκαλούν ενθου...

Αυτόν θέλει: Παίκτης παγκόσμιας κλάσης στο
Μπορεί τα ονόματα που ακούγονται μέχρι στιγμής για τον ΠΑΟΚ, ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι για το καλοκαίρι, να μην προκαλούν ενθουσιασμό στους οπαδούς της ομάδας, μιας και προέρχονται κυρίως από την εγχώρια αγορά, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης έχει την πρόθεση να προχωρήσει και σε μερικές "δυνατές" κινήσεις που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και θα "φτιάξουν" τον κόσμο.

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου έχει πάρει την απόφαση να διατεθούν αυτή τη μεταγραφική περίοδο περισσότερα χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ σε σχέση με τις προηγούμενες φορές, μιας και η ΠΑΕ αναμένεται να απαλλαχθεί μια για πάντα από τον βραχνά των χρεών και θα υπάρχει η δυνατότητα για μεγαλύτερα οικονομικά ανοίγματα.
Θα πρέπει να περιμένουμε, επομένως, ο ΠΑΟΚ να στρέψει το ενδιαφέρον του και σε διεθνείς ποδοσφαιριστές, με καλό όνομα και πλούσιο βιογραφικό, που αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μία τέτοια περίπτωση, που είναι εξαιρετικά πιθανό να απασχολήσει πολύ "ζεστά" τον Δικέφαλο, αφορά παίκτη παγκόσμιας κλάσης που παίζει στη Μίλαν και το όνομά του ακούστηκε πρόσφατα για τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Φελίπ Μεξές, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ιβάν Σαββίδη! Το αφεντικό του ΠΑΟΚ επιχείρησε, με προσωπικές κινήσεις, να φέρει τον Γάλλο αστέρα στην Τούμπα τον περασμένο Δεκέμβρη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καταλήγοντας εντέλει στην επιλογή του Ρικάρντο Κόστα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ προσπάθησε να αξιοποιήσει κάποιες γνωριμίες που έχει στην πιάτσα προκειμένου να βρει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του διεθνούς άσου φτάνοντας, μάλιστα, μέχρι το σημείο να καταθέσει πρόταση για να αντιληφθεί τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή! Οι προσπάθειές του, όμως, δεν ευοδώθηκαν, παρόλο που υπήρχε η πρόθεση να δοθεί στον παίκτη έναν μεγάλο συμβόλαιο ανάλογο του Κριστιάν Νομπόα.  

Πλέον, οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο, αφού ο έμπειρος στόπερ μένει ελεύθερος από τους Ροσονέρι το καλοκαίρι και ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να χειρισθεί με καλύτερες πιθανότητες αυτή τη μεγάλη μεταγραφή. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έχει "τρέλα" με τον συγκεκριμένο παίκτη και εκτιμάται ότι θα επανέλθει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του, γνωρίζοντας ωστόσο ότι δε θα έχει εύκολο έργο από τη στιγμή που δεδομένα θα πρέπει να "παλέψει" με κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση