GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης: Τι απαντά για τη φορο-λίστα Νικολούδη - ΒΙΝΤΕΟ

Στις καταγγελίες του αντιπροέδρου της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλου για την εμπλοκή σημαντικών προσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου ...

Φλαμπουράρης: Τι απαντά για τη φορο-λίστα Νικολούδη - ΒΙΝΤΕΟ

Στις καταγγελίες του αντιπροέδρου της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλου για την εμπλοκή σημαντικών προσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου σε λίστα φοροδιαφυγής απαντά ο υπ. Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Αλέξης Φλαμπουράρης στον ΑΝΤ1.

Περιμένουμε να εισπράξουμε πολλά χρήματα από τη φοροδιαφυγή τόνισε ο Α. Φραμπουράρης.

Σχετικά με τις καταγγελίες του Α. Μητρόπουλου ότι η φορο-λίστα Νικολούδη περιλαμβάνει τα ονόματα όλων όσων έχουν διατελέσει υπουργοί Οικονομικών καθώς επίσης και αρκετών πολιτικών και δημοσιογράφων, απάντησε ότι οφείλει να διευκρινίσει συγκεκριμενα, με ονόματα και διευθύνσεις και όχι αφηρημένα. Και πως όλα θα εξετασθούν.

Ο Α. Μητρόπουλος είχε δηλώσει χθες ότι οι δανειστές έχουν τη λίστα Νικολούδη και ότι 300.000 Έλληνες έστειλαν την περίοδο της κρίσης πάνω από 100 δισ. στο εξωτερικό.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση