GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιβύη- Δύο νεκροί από επίθεση στην πρεσβεία της Ν. Κορέας

Μια ομάδα ενόπλων άνοιξε πυρ στην πρεσβεία της Νότιας Κορέας στην Λιβύη, σκοτώνοντας δύο φύλακες ασφαλείας, μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων...

Λιβύη- Δύο νεκροί από επίθεση στην πρεσβεία της Ν. Κορέας

Μια ομάδα ενόπλων άνοιξε πυρ στην πρεσβεία της Νότιας Κορέας στην Λιβύη, σκοτώνοντας δύο φύλακες ασφαλείας, μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων Νέα Κίνα και Yonhap.

Οι ένοπλοι, που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του κτιρίου της πρεσβείας με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί οι δύο φύλακες και να τραυματιστεί άλλος ένας άνθρωπος, ανέφερε το κινεζικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα επικαλούμενο έναν αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας της Λιβύης.

Το νοτιοκορεατικό Γιονάπ από την πλευρά του, επικαλούμενο έναν κυβερνητικό αξιωματούχο από τη Σεούλ, μετέδωσε ότι κανένα από τα θύματα δεν κατάγεται από τη Νότια Κορέα. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών, μέσα στην πρεσβεία τη στιγμή της επίθεσης βρίσκονταν τρεις Νοτιοκορεάτες -οι δύο εκ των οποίων είναι διπλωμάτες- αλλά κανείς τους δεν έπαθε το παραμικρό, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση