GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλκις Κούρκουλος: Η οικονομική του καταστροφή

Ο Άλκις Κούρκουλος σε συνέντευξή του στο Join Us αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να ακολουθήσει την υποκριτική, όπως και ο π...

Άλκις Κούρκουλος: Η οικονομική του καταστροφή Ο Άλκις Κούρκουλος σε συνέντευξή του στο Join Us αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να ακολουθήσει την υποκριτική, όπως και ο πατέρας μου.

«Υπήρχε ανταγωνισμός με τον πατέρα μου από πλευράς μου όταν ήμουν μικρός και είναι λογικό. Είναι στα όρια του φυσιολογικού. Το αρσενικό να θέλει να κοντράρει το αρσενικό. Θα μπορούσε να συμβαίνει και σε μια συνηθισμένη οικογένεια, όπου ο πατέρας είναι σπουδαίος γιατρός ή ερευνητής. Έκανα τη μεγάλη βλακεία να ασχοληθώ με την ίδια δουλειά που έκανε ο πατέρας μου» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ακόμα, παραδέχτηκε:

«Έχασα όλα μου τα χρήματα σαν παραγωγός. Στο θέατρο χάνεις τα χρήματά σου με γεωμετρική πρόοδο. Κάποια στιγμή έλεγα "Τουλάχιστον δεν τα έφαγα στο καζίνο ή τις πουτάνες, τα έχασα στο θέατρο". Μετά λέω "Τι μαλακίες λέω; Καλύτερα να τα έτρωγα στις πουτάνες". Δανείστηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Πήρα μόνο για το θέατρο. Ζορίστηκα οικονομικά. Ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι κουβαλάω ένα κάρο λεφτά από πίσω μου. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ηθοποιός είμαι... Ευτυχώς είχα πάντα τη δουλειά μου και προσπαθώ να τα βγάλω πέρα έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση