GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι! Aνδρας μοντέλο κάνει καριέρα ως ...γυναίκα με αστρονομικά κέρδη!

Κοιτάζοντας πρόσωπό του Stav Strashko κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί ότι είναι άνδρας, καθώς τα λεπτεπίλεπτα και θηλυκά χαρακτηριστικά ...

Κοιτάζοντας πρόσωπό του Stav Strashko κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί ότι είναι άνδρας, καθώς τα λεπτεπίλεπτα και θηλυκά χαρακτηριστικά του δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτά ενός αρσενικού.
Το ξανθό, πανέμορφο μοντέλο ωστόσο έχει καταφέρει να κάνει καριέρα ως γυναίκα και όχι ως άνδρας, καθώς έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις και σε επιδείξεις μόδας υιοθετώντας το συγκεκριμένο ρόλο.

Επειδή, η ανδρογενής ομορφιά φαίνεται να προτιμάται από τους σχεδιαστές και διαφημιστές, ο Stav έχει καταφέρει να δημιουργήσει περιουσία εκατομμυρίων σαν γυναίκα.
Πρόσφατο παράδειγμα της επιτυχίας του ως γυναίκα αποτελεί η αμοιβή από διαφήμιση μοντέλου γνωστής μάρκας αυτοκινήτων, που ξεπέρασε τα 35 εκατομμύρια λίρες.
Το μόλις 21 έτους μοντέλο έχει καταφέρει, χάρη στην εικόνα του, να κατακτήσει τις σημαντικότερες πασαρέλες, ενώ αναφέρει ότι είναι πολλές οι φορές που δέχεται το φλερτ των ανδρών που νομίζουν ότι συνομιλούν με γυναίκα.
Ο ίδιος ζει στο Μιλάνο, τη Μέκκα της μόδας και αναφέρει ότι τα υπόλοιπα μοντέλα, δηλαδή γυναίκες, κατακρίνουν την επιτυχία του, καθώς θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός ότι ένας άνδρας μοντέλο κάνει καριέρα στο δικό τους πεδίο.
(Πηγή: Mirror)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση