GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών η Λούκα Κατσέλη

Η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη αναλαμβάνει πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ). Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ...

Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών η Λούκα Κατσέλη

Η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη αναλαμβάνει πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ).

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΕΤ, το διοικητικό της συμβούλιο, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε ομόφωνα ως πρόεδρό του την καθηγήτρια κ. Λούκα Τ. Κατσέλη, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας.

Επίσης, εξέλεξε ως αντιπροέδρους τον κ. Άνθιμο Θωμόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, τον καθηγητή Βασίλειο Ράπανο, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Alpha Bank, και τον καθηγητή Νικόλαο Καραμούζη, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Eurobank Ergasias.

Η κ. Λούκα Κατσέλη ορίστηκε, επίσης, από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΤ ως εκπρόσωπός της στο διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας, η οποία εκπροσωπεί τις ευρωπαϊκές εμπορικές τράπεζες στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε διεθνείς οργανισμούς.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας την κ. Λούκα Κατσέλη θα αναπληρώνει ο κ. Νικόλαος Καραμούζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση