ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ξεκίνησε το "Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης"

Share it:
Ξεκίνησε το

Αναχώρησαν στις δέκα το πρωί με το τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης τα μέλη της πρωτοβουλίας “Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης”, στο οποίο συμμετέχουν συλλογικότητες εργαζομένων και απολυμένων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, επιτροπές αλληλεγγύης και κινήματα.

Η πρωτοβουλία διοργανώνεται από εργάτες της ΒΙΟΜΕ, των τσιμέντων Χαλκίδας, καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και σχολικούς φύλακες Θεσσαλονίκης.

Αυτή την ώρα, βρίσκονται στο σταθμό της Λάρισας και θα κάνουν πορεία στην πόλη.

Οι διαδηλωτές θα μεταβούν αμέσως μετά με λεωφορεία στο Βόλο, ενώ αύριο θα μεταβούν και στη Χαλκίδα. Τη Δευτέρα το πρωί θα βρίσκονται στην Αθήνα και θα κάνουν πορεία ως το υπουργείο Εργασίας.

Share it:
Reactions:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση