ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Μέχρι τι ώρα θα είναι ανοικτά τα καταστήματα

Share it:
Μέχρι τι ώρα θα είναι ανοικτά τα καταστήματα

Μέχρι τις 21:00 το βράδυ θα είναι ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα στο πλαίσιο του διευρυμένου εορταστικού ωραρίου λειτουργίας τους.

Σε ότι αφορά τη Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα θα λειτουργήσουν τις ίδιες ώρες με σήμερα, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα ανοίξουν στις 13:00 και θα κλείσουν στις 19:00.

Το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσουν 09:00-17:00 για την Αθήνα, 09:00-15:00 για τον Πειραιά και 10:00-16:00 για τη Θεσσαλονίκη.

Η Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου είναι υποχρεωτική αργία και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Share it:
Reactions:

Οικονoμικά νέα

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση