GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αναφορά Τσίπρα σε δημοψήφισμα

Δεύτερη αναφορά σε ενδεχόμενο δημοψηφίσματος έκανε ο Αλέξης Τσίπρας μέσα σε λίγες ώρες, μιλώντας σε κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματ...

Νέα αναφορά Τσίπρα σε δημοψήφισμα
Δεύτερη αναφορά σε ενδεχόμενο δημοψηφίσματος έκανε ο Αλέξης Τσίπρας μέσα σε λίγες ώρες, μιλώντας σε κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και του Προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώτη αναφορά του σε αυτό, ήταν χθες το βράδυ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον Ενικό».
Ειδικότερα, στην τετράωρη συνεδρίαση των δύο οργάνων, ο πρωθυπουργός θέλησε να ενημερώσει αναλυτικά τα στελέχη του κόμματός του για την πορεία των διαπραγματεύσεων και αυτό έκανε, επιμένοντας ότι στόχος είναι ο «έντιμος συμβιβασμός» με τους εταίρους.
Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αισιόδοξος ότι εντός των επόμενων ημερών, θα καταλήξουμε σε συμφωνία, υποστήριξε όμως ότι αν αυτή είναι εκτός των ορίων που του θέτει η λαϊκή εντολή που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον σχηματισμό κυβέρνησης, τον λόγο θα έχει ο λαός.
«Είμαστε σε μία πολύ κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων. Στόχος είναι ο έντιμος συμβιβασμός στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, εκτιμώντας ότι οδεύουμε προς συμφωνία με τους εταίρους. «Αν και εφόσον η συμφωνία που θα μας προτείνουν όμως, δεν είναι εντός των ορίων που θέτει η λαϊκή εντολή που έχουμε, τότε θα τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού», είπε, αναφερόμενος εκ νέου σε δημοψήφισμα.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα αναγκαστεί να προσφύγει σε κάτι τέτοιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση