GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας δεν μιλάει, αλλά διαφωνεί με τον Καμμένο για το Αιγαίο...

Aπολύτως αντίθετος με την πρόταση του Πάνου Καμμένου για συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου με τους Αμερικάνους, είναι ο Αλέξης ...

Aπολύτως αντίθετος με την πρόταση του Πάνου Καμμένου για συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου με τους Αμερικάνους, είναι ο Αλέξης Τσίπρας, όπως μου λέει άνθρωπος που βρίσκεται κοντά του. Αποφεύγει, όμως, να εκφραστεί δημοσίως για να μην προκαλέσει ενδοκυβερνητικό πρόβλημα.
Στη συζήτηση της Βουλής του ετέθη ξανά και ξανά το θέμα -πρωτοστάτησε σε αυτό ο Σταύρος Θεοδωράκης- αλλά απέφυγε να πει το παραμικρό.
Η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης φαίνεται να θεωρεί περίπου «γραφική» την πρόταση και όχι επικίνδυνη, με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμιά συνέχεια. Γενικότερα, έχουν αποφασίσει να δώσουν «χώρο» στον αρχηγό των ΑΝΕΛ, στον τομέα του υπουργείου Άμυνας, και δεν αισθάνονται ότι οι χειρισμοί του μπορούν να προκαλέσουν «ατυχήματα».
Το σημαντικό για τον πρωθυπουργό είναι η σταθερότητα της κυβερνητικής πλειοψηφίας και η συμμαχία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες το εγγυάται..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση