GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλία: Σε τελικές διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά του Ιράν

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Λοράν Φαμπιούς, δήλωσε σήμερα ότι το Ιράν θα πρέπει να καταβάλει ακόμα περισσότερες προσπάθειες προκ...

Γαλλία: Σε τελικές διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά του Ιράν

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Λοράν Φαμπιούς, δήλωσε σήμερα ότι το Ιράν θα πρέπει να καταβάλει ακόμα περισσότερες προσπάθειες προκειμένου να επιτευχθεί μια προκαταρκτική πολιτική συμφωνία μεταξύ αυτού και των 6 παγκόσμιων δυνάμεων (ΗΠΑ, Ρωσία, Βρετανία, Γαλλία, Κίνα και Γερμανία), σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

Ωστόσο, τόνισε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό και πιο δύσκολο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

«Απέχουμε μόλις λίγα μέτρα από την γραμμή του τερματισμού, ωστόσο τα τελευταία μέτρα είναι πάντα τα πιο δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε και θα περάσουμε την γραμμή», δήλωσε ο Φαμπιούς.

«Δεν έχουμε ακόμα ολοκληρώσει. Επιζητούμε μια ισχυρή και επαληθεύσιμη συμφωνία, ωστόσο υπάρχουν ακόμα σημεία στα οποία χρειάζεται να σημειωθεί πρόοδος, ιδιαίτερα από την ιρανική πλευρά», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση