GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για την επίθεση στον Βαρουφάκη

«Ήτανε γύρω στις 10 το βράδι, ο Υπουργός ήρθε στο Γιάντες όπου τον περίμενε η σύζυγός του μαζί με μία οικογενειακή τους φίλη. Μόνος με τη...

«Ήτανε γύρω στις 10 το βράδι, ο Υπουργός ήρθε στο Γιάντες όπου τον περίμενε η σύζυγός του μαζί με μία οικογενειακή τους φίλη. Μόνος με την μηχανή του. Κάθισαν σε εσωτερικό τραπέζι στην αυλή του καταστήματος γύρω στα μεσάνυχτα» λέει ο ιδιοκτήτης του Γιάντες Θανάσης Καριάνης.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στα Εξάρχεια περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης «40 τουλάχιστον άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κατευθύνθηκαν προς το τραπέζι του Υπουργού. Ένας από τους νεαρούς πέταξε ένα μπουκάλι στον τοίχο κι ένας άλλος πήρε ένα ποτήρι από ένα τραπέζι και το πέταξε στον διάδρομο. Για 3 λεπτά τα πράγματα ήταν άγρια-σοκαριστικά. Ήταν σίγουρο ότι οι νεαροί δεν είχαν σκοπό να χτυπήσουν ή να προπηλακίσουν τον Υπουργό. Φώναζαν και του έλεγαν :"σήκω φύγε, τι δουλειά έχεις εσύ στα Εξάρχεια;" . Ο Βαρουφάκης έδειχνε ψύχραιμος. Πιο σοκαρισμένη φαινόταν η κυρία Στράτου η οποία αγκάλιασε τον Υπουργό με σκοπό να τον προστατεύσει» λέει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

«Μετά το αρχικό σοκ ο Υπουργός» συμπληρώνει ο κ. Καριάνης «σηκώθηκε και προσπάθησε να μιλήσει με τους νεαρούς. Κάποιοι από τους θαμώνες του καταστήματος επιχείρησαν να παρέμβουν με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα λέγοντας "τι πράγματα είναι αυτά". Το επεισόδιο κράτησε 10 περίπου λεπτά , οι νεαροί αποχώρησαν και οι περισσότεροι έφυγαν και από την οδό Βαλτετσίου».

«Ελάχιστοι παρέμειναν έξω από το μαγαζί και μετά από περίπου ένα τέταρτο σηκώθηκε να φύγει και ο κύριος Βαρουφάκης με την σύζυγό του. Όταν ανέβηκαν στη μηχανή τους και βάζοντας μπροστά ο κύριος Βαρουφάκης για να φύγει, κάποια από τα άτομα που παρέμειναν έξω από το μαγαζί του μίλησαν επιθετικά και τότε ο Βαρουφάκης σταμάτησε , έσβησε τη μηχαχή και κατεβαίνοντας απευθύνθηκε σε έναν από τους νεαρούς που φώναζαν και λέγοντάς του "θα με χτυπήσεις ή θέλεις να μιλήσουμε;" έπιασε κουβέντα για τουλάχιστον ένα τέταρτο. Άλλοτε σε πιο οξύ και άλλοτε σε πιο ήρεμο τρόπο. Μετά από λίγη ώρα και ενώ τα πράγματα είχαν σχετικά ηρεμήσει ανέβηκε στην μηχανή κι έφυγε» κατέληξε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΙΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟ CLUB
    Από την Marfin στον Βαρουφάκη...

    Όσο κυβερνούσαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, οι "αντιεξουσιαστές" βρισκόντουσαν σε κάποιο είδος χειμέριας νάρκης.

    Με το που ανέβηκε στην εξουσία η κυβέρνηση της ΤΣΙΠΡΑ οι καταλήψεις και οι επιδρομές των"αντιεξουσιαστών" είναι στην ημερήσια διάταξη.

    Κανείς, εκτός ίσως από τον Πραγματικό Οργανωτή της χθεσινής επιδρομής στην ταβέρνα που έτρωγε ο Βαρουφάκης με την σύζυγό του, δεν κατάλαβε ως τώρα τον λόγο της επίθεσης σε έναν υπουργό που πήγε στα Εξάρχεια χωρίς αστυνομή συνοδεία.

    Όπως επίσης ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ πολύ δύσκολα μπορείς να χωνέψει κανείς ότι η Ελληνική Αστυνομία, οι Αμερικανοί της NSA , η ASIS,η BMD,DGSE,MSS,M16-SIS, MOSSAD, και πάσης φύσεως πράκτορες που σε συνεργασία με δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης ΣΗΜΕΡΑ μας ΛΈΝΕ ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους και κυρίως τους εγκεφάλους τους!!!! ΤΈΡΜΑ Η ΠΛΆΚΑ ...ΌΛΑ Παρακολουθούνται ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ...ΑΚΟΥΣ ΑΔΩΝΙ..

    Βέβαια θα αναρωτηθεί κανείς τι δουλειά θα έκανε ΑΥΤΉ η περιβόητη Αντιτρομοκρατική ΜΑΣ χωρίς τρομοκράτες ΚΑΙ οι εγχώριες μυστικές υπηρεσίες χωρίς προβοκάτσιες !!!. Το ένα χείρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο της εξουσίας η οποία τελικά είναι ένα πολύ κλειστό club.

    Ποιούς απειλεί αλήθεια η δημοφιλία του Βαρουφάκη-εκτός από τον Ντάισεμπλουμ, τον Σόιμπλε και τα γερμανικά ΜΜΕ;

    Μήπως τους χορηγούς των πάσης φύσεως ΤΑΓΜΆΤΩΝ ΕΦΌΔΟΥ οι οποίοι θέλουν να ελέγχουν τις πολιτικές εξελίξεις και κυρίως τις ηγεσίες των κομμάτων της ΕΛΛΑΔΟΣ; ..ΕΕΕ !! ΤΈΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΦΆΤΕ ΓΚΟΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση