GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σκουρλέτης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών

Το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών αφήνει ανοικτό ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης σε περίπτωση που κυβέρνηση και δανειστές δεν...

Ο Σκουρλέτης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών

Το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών αφήνει ανοικτό ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης σε περίπτωση που κυβέρνηση και δανειστές δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία.

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε χαρακτηριστικά ότι, "είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμβιβασμός".

Μάλιστα ο υπουργός Εργασίας καταλόγισε στην πλευρά των δανειστών ακαμψία ιδεολογικού χαρακτήρα.

Αναφερόμενος στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι δικαιολογείται εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης.

Όσον αφορά τα εργασιακά, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε ότι αποκαθίσταται σταδιακά το περιβάλλον στο οποίο θα διαπραγματευθούν οι εργαζόμενοι με τους εργοδότες, ενώ χαρακτήρισε τα εργασιακά κεκτημένα, σημείο πολιτισμού.

Ερωτηθείς σχετικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι οι συλλογικοί φορείς έχουν τοποθετηθεί θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μάλιστα αρκετοί από αυτούς έχουν ζητήσει την επίσπευση της αύξησης, καθώς έχουν αντιληφθεί ότι έχει μειωθεί δραματικά η αγοραστική δύναμη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση