GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Δρομοκαΐτειο μεταφέρεται ξανά η Βίκυ Σταμάτη

Στο Δρομοκαΐτειο μεταφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη, μετά την ολοκλήρωση της ανομωτί κατάθεσης που έδωσε στον αρμόδιο ...

Στο Δρομοκαΐτειο μεταφέρεται ξανά η Βίκυ Σταμάτη

Στο Δρομοκαΐτειο μεταφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη, μετά την ολοκλήρωση της ανομωτί κατάθεσης που έδωσε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, που απέδρασε τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιό της στο Δρομοκαΐτειο, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα σκαλιά παρακείμενης εκκλησίας, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με τον συνήγορό της, Φραγκίσκο Ραγκούση.

Όπως είπε ο κ. Ραγκούσης, η Βίκυ Σταμάτη περιπλανιόταν άσκοπα μετά την απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο. Μάλιστα, ενώ περίμενε τις αρχές έξω από την εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι, φέρεται να έλεγε "τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου".

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος , ο εισαγγελέας Εφετών Γρ. Πεπόνης και αστυνομικοί ήταν αυτοί που παρέλαβαν την Βίκυ Σταμάτη από την εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι.

Πάντως, η έρευνα για τις συνθήκες απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο παραμένει ανοικτή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το λουκέτο που είχε τοποθετηθεί στην σιδεριά της μπαλκονόπορτας ήταν "ένα μικρό λουκέτο από αυτά του εμπορίου τα οποία μπορούν εύκολα να παραβιαστούν ή να ανοιχτούν με οποιοδήποτε αντικλείδι". Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , το βράδυ της απόδρασης το νερό στο ντους του μπάνιου της Βίκυς Σταμάτη ήταν ανοικτό και εκτιμάται πως η ίδια το άφησε έτσι για να μπερδέψει τους φρουρούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση