GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει έναν τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών"

Στο θέμα του μεταναστευτικού αναφέρθηκε μιλώντας στον Ant1, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η Ελλ...

Στο θέμα του μεταναστευτικού αναφέρθηκε μιλώντας στον Ant1, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών, ενώ απέρριψε ως λύση για το ζήτημα τη δημιουργία χώρων υποδοχής σε εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα στα νησιά, καθώς όπως υπογράμμισε κάτι τέτοιο θα επιδεινώσει το πρόβλημα και θα αυξήσει την εισροή μεταναστών στο ελληνικό έδαφος. Όπως ανέφερε μάλιστα αυτή ήταν και η διαφωνία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος στάθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο της Τουρκίας από την οποία ξεκινούν οι διακινητές για να μεταφέρουν τους μετανάστες στη χώρα μας. "Η ΕΕ πρέπει να πιέσει την Τουρκία να εφαρμόσει όσα έχει συμφωνήσει για τους πρόσφυγες" τόνισε, αναφέροντας ότι όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα θα πρέπει να επιστρέφονται άμεσα στη χώρα από όπου ήρθαν, προσθέτοντας ότι για τους διακινητές θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ισόβια κάθειρξη.

Για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για τους τζιχαντιστές που θα περάσουν από την Ελλάδα στην Ευρώπη ανέφερε: "Εμένα παρεξηγήθηκε μία δήλωσή μου σε μία συνέντευξη όταν την είπα για να καταλάβουν τι συμβαίνει και οι ευρωπαίοι εταίροι μας.

Όταν είπα ότι εμείς δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να εξυπηρετήσουμε τόσο μεγάλο αριθμό και κάποια στιγμή αν δεν σταθεροποιήσουν την Ελλάδα και δεν ενισχύσουν οικονομικά αυτό που θα γίνει είναι να ανασταλεί το Δουβλίνο 2 και να πάρουν τα χαρτιά τους να πάνε στο Βερολίνο. Αυτό φάνηκε ότι ο Καμμένος επιτίθεται στην Ευρώπη. Δεν επιτίθεμαι σε καμία Ευρώπη. Τους λέω την πραγματικότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση