ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Μία εβδομάδα αργότερα η εκλογή νέου προέδρου - Φεύγει ο Βενιζέλος

Share it:
Μία εβδομάδα αργότερα η εκλογή νέου προέδρου - Φεύγει ο Βενιζέλος
Στις 5 έως 7 Ιουνίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ και η εκλογή του νέου προέδρου στις 14 Ιουνίου.

Αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατικής Παράταξης, το μεσημέρι, μετά από εισήγηση του Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

Πρόκειται στην ουσία για μετάθεση των ημερομηνιών, καθώς είχε αρχικά αποφασιστεί η διεξαγωγή του Συνεδρίου το τριήμερο 15-17 Μαΐου και η εκλογή προέδρου στις 7 Ιουνίου.

Η αναβολή για τρείς εβδομάδες κρίθηκε απαραίτητη για τεχνικούς και διαδικαστικούς λόγους που αφορούν στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση του Συνεδρίου.
Όπως αποφασίστηκε, η ανάδειξη των συνέδρων θα γίνει στις 24 Μαΐου, αφού ληφθούν οι αναγκαίες πρόνοιες για την εγκυρότητα του μητρώου των μελών.

Επίσης, αποφασίστηκε να κληθούν και να συμμετέχουν στο συνέδριο με δικαίωμα λόγου όλοι οι πρώην βουλευτές και οι υποψήφιοι βουλευτές των ευρωεκλογών και των τελευταίων εθνικών εκλογών που δεν συμμετέχουν στην ΚΟΕΣ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης κατατέθηκε πρόταση από τον βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο να αναβληθεί το συνέδριο και να παραμείνει στην ηγεσία μέχρι το τέλος της θητείας του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στο κλείσιμο της συνεδρίασης ο κ. Βενιζέλος δεν αποδέχθηκε την πρόταση, επιμένοντας στη θέση του ότι δεν θα παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ παρά μόνο μέχρι το συνέδριο.
Share it:
Reactions:

Εσωτερική πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση