GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Θα χρειαστεί εξεταστική για το νέο μνημόνιο που φέρνετε

“Κάντε όσες εξεταστικές θέλετε”, παρότρυνε ειρωνικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Αντώνης Σαμαράς, στην τοποθέτησή του στην Ολομέλεια ...

Σαμαράς: Θα χρειαστεί εξεταστική για το νέο μνημόνιο που φέρνετε

“Κάντε όσες εξεταστικές θέλετε”, παρότρυνε ειρωνικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Αντώνης Σαμαράς, στην τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια, τονίζοντας πως η εξεταστική αυτή δεν “αγγίζει” τη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι θα χρειαστεί και νέα εξεταστική για την έξοδο από το μνημόνιο, την οποία ματαίωσε ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας εκλογές, καθώς και για το νέο μνημόνιο στο οποίο, όπως υποστήριξε, οδηγεί τη χώρα.

“Προσέξτε, γιατί όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου μπορεί να βρεθεί ο ίδιος μέσα”, ανέφερε με νόημα.

Κατηγόρησε εξάλλου την κυβέρνηση ότι “κατασκευάζει εχθρούς” την ώρα που η οικονομία υποφέρει από την έλλειψη ρευστότητας, ενώ επεσήμανε πως ο πρωθυπουργός έχει χάσει τον έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση