ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Τι θέλει η τοπική κοινωνία για την επένδυση στις Σκουριές

Share it:
Τι θέλει η τοπική κοινωνία για την επένδυση στις Σκουριές

Να στηρίξει η κυβέρνηση την επένδυση της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός" στις Σκουριές στο δήμο Αριστοτέλη, επιθυμεί το 61% των πολιτών του δήμου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Interview για λογαριασμό του Βεργίνα TV. Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα του γκάλοπ, οι ντόπιοι εκτιμούν ότι θα είναι αρνητικό για τον τόπο εάν σταματήσει η επένδυση.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 61% των ερωτηθέντων υποστηρίζει πως η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει την επένδυση στις Σκουριές ενώ το 34% απαντά ότι δεν πρέπει να γίνει η επένδυση. Επιπλέον, το 59% των ερωτηθέντων δηλώνει υπέρ της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή, με το 37% να είναι αντίθετο.

Ταυτόχρονα η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (62%) θεωρεί ότι θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για τον τόπο αν σταματήσει για οποιοδήποτε λόγο η επένδυση.

Ακόμη, το 64% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι η τοπική οικονομία ωφελείται από την επένδυση ενώ το 31% εκτιμά ότι ζημιώνεται.

Η έρευνα είναι τηλεφωνική και διενεργήθηκε από την εταιρεία Interview το διήμερο 30-31/3/2015, σε δείγμα 600 ατόμων του Δήμου Αριστοτέλη.  

Share it:
Reactions:

Νέα της Περιφέρειας

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση