GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει η Μαριάννα Πολυχρονίδη να γίνει μητέρα;

H ηθοποιός Μαριάννα Πολυχρονίδη μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για την προσωπική της ζωή! «Είχα έναν μεγάλο έρωτα στην Κρήτη και νόμιζα ότι θα...

Θέλει η Μαριάννα Πολυχρονίδη να γίνει μητέρα; H ηθοποιός Μαριάννα Πολυχρονίδη μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για την προσωπική της ζωή!

«Είχα έναν μεγάλο έρωτα στην Κρήτη και νόμιζα ότι θα παντρευτώ και θα είμαι μία χαρά. Έκανα το πείραμα να πάω μόνιμα εκεί και είδα ότι δεν πέτυχε. Δεν ήμουν καλά μακριά από τη δουλειά μου. Συνειδητοποίησα ότι αν μείνω καιρό εκτός δε θα μου κάνει καλό ψυχολογικά. Θα ήταν αλλιώς να μείνω εκτός αν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μου. Διαφορετικά δεν μπορώ. Η δουλειά είναι εθισμός. Τελικά γύρισα έπειτα από λίγους μήνες», είπει στο ΟΚ!.

Σήμερα είναι ερωτευμένη;

«Δεν με έχει βοηθήσει το να τα λέω όλα για τα προσωπικά μου. Οπότε θα αρκεστώ να πω πως είμαι σε μία φάση που αφήνω τη ζωή μου να με αιφνιδιάσει».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα:

«Έλεγα παλιότερα ότι θα ήθελα ένα παιδί μέχρι τα 30 μου. Ε λοιπόν, είμαι 34 και δεν είμαι μητέρα. Δεν μου αρέσει, λοιπόν, να κάνω τέτοιου είδους δηλώσεις. Είναι αστείο. Αν είναι να συμβεί θα συμβεί. Σίγουρα θεωρώ πιο σημαντικό το παιδί από τον γάμο. Το γάμο τον ονειρευόμουνα, αλλά σε μικρότερη ηλικία. Τώρα έχω αλλάξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση