GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απότομη αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα βορειοανατολικά και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές της...

Απότομη αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες Σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα βορειοανατολικά και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας (κυρίως στα κεντρικά και στα βόρεια ηπειρωτικά). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ειδικότερα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας μετά το μεσημέρι, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ, και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν, με πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας μετά το μεσημέρι, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση