GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την απόδραση της Σταμάτη

Της Άννας Κανδύλη Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμανη, για τις συνθήκες απόδραση...

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την απόδραση της Σταμάτη

Της Άννας Κανδύλη

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμανη, για τις συνθήκες απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη.

Με εντολή της προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών (στο οποίο επισυνάπτονται σημερινά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο), η κ.Κουτζαμάνη ζητά να αναλάβει εισαγγελέας εφετών την έρευνα για την εξακρίβωση των συνθηκών απόδρασης της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου και τη διακρίβωση της τέλεσης αξιόποινων πράξεων εκ μέρους των υπευθύνων για τη φύλαξη της ή και όποιων άλλων τυχόν εμπλεκομένων προσώπων.

Η εισαγγελέας ζητά να εξεταστούν μάρτυρες, να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις και να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της έρευνας με αιτιολογημένο πόρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση