GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακόμα πέντε συλλήψεις για την κατάληψη στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ

Συνεχίζονται από τις αστυνομικές δυνάμεις οι προσαγωγές και συλλήψεις ατόμων γύρω από την πρυτανεία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστ...

Ακόμα πέντε συλλήψεις για την κατάληψη στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ

Συνεχίζονται από τις αστυνομικές δυνάμεις οι προσαγωγές και συλλήψεις ατόμων γύρω από την πρυτανεία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που τελεί υπό κατάληψη, ενώ από χθες το απόγευμα βρίσκεται υπό στενό αστυνομικό κλοιό.

Από το μεσημέρι μέχρι κι αυτήν την ώρα συνελήφθησαν άλλα πέντε άτομα με συμμετοχή στην κατάληψη, ενώ προσήχθησαν ακόμα τρία άτομα. Οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι άλλα 15 άτομα συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο χώρο γύρο από την πρυτανεία.

Εξάλλου, το απόγευμα είχε προγραμματισθεί μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας που θα ξεκινούσε από τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 40 δίκυκλα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ . Ωστόσο, η πορεία δεν πραγματοποιήθηκε και λίγο πριν τις 10 το βράδυ τα δίκυκλα αποχώρησαν από το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση