GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλουν να "δέσουν" στο λιμάνι Μαζουακού και Ελαμπντελαουί

Μετά το Πάσχα έχει δρομολογήσει η διοίκηση του Ολυμπιακού τις εξελίξεις όσον αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας εν όψει της νέας αγωνι...

Θέλουν να

Μετά το Πάσχα έχει δρομολογήσει η διοίκηση του Ολυμπιακού τις εξελίξεις όσον αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις για τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα χρονιά.

Όπως γράφει η SportDay, δύο από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι ο Αρτούρ Μαζουακού και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν υπάρξει ήδη επαφές με τους μάνατζερ και των δύο μπακ-χαφ, στους οποίους ξεκαθαρίστηκε ότι υπολογίζονται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Μάλιστα, οι Πειραιώτες σκοπεύουν να τους «επιβραβεύσουν» για τη φετινή τους παρουσία με νέα συμβόλαια, με παράλληλα αναπροσαρμογή των αποδοχών τους και τοποθέτηση υψηλότερης ρήτρας αποδέσμευσης. 

Εκείνο που εκτιμούν στη διοίκηση του Ολυμπιακού είναι ότι ο Γάλλος και ο Νορβηγός θα είναι ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν, καθώς θα έχουν προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα και είναι σε μία ηλικία που υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης. 

Παράλληλα, παραμένουν ανοιχτές οι υποθέσεις του Μιλιβόγεβιτς και του Ντινγκά, οι οποίοι έχουν αποκτηθεί ως δανεικοί από την Άντερλεχτ και τη Μονακό, αντίστοιχα. 

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για την απόκτηση των δικαιωμάτων τους, αν και οι πληροφορίες λένε πως θα μείνει στην ομάδα ένας εκ των δύο την επόμενη σεζόν. 

Εν τω μεταξύ, από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας απουσίασε ο Ιμπραΐμ Αφελάι, την ώρα που στην Αγγλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τότεναμ, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να επιθυμεί να του δώσει ρόλο οργανωτή στα «σπιρούνια». 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση