GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Μιλάνο ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού

Ο Πιέρ Ισά βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Μιλάνο που είναι η πρωτεύουσα της Ιταλίας και της... μόδας, αλλά ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμ...

Στο Μιλάνο ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού

Ο Πιέρ Ισά βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Μιλάνο που είναι η πρωτεύουσα της Ιταλίας και της... μόδας, αλλά ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού πιθανότατα να έχει στο μυαλό του να κάνει άλλα... ψώνια.

Ο τεχνικός διευθυντής των "ερυθρόλευκων" έχει στην ατζέντα του αρκετά θέματα όπως φαίνεται. Από το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν οι Πειραιώτες σε μεγάλο φιλικό τουρνουά το καλοκαίρι μέχρι και κάποιο σημαντικό μεταγραφικό ζήτημα.

Αυτό το ταξίδι του Ισά έχει προκαλέσει έντονη φημολογία γύρω από τον Φιλίπ Μεξές, για τον οποίον ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός και έχει συνδεθεί το όνομα του με την ελληνική ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν. Το συμβόλαιο του 33χρονου στόπερ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ στη φετινή σεζόν έχει 15 συμμετοχές (όλα ενενηντάλεπτα ) στη Serie A με τη Μίλαν.

Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχει έντονη κινητικότητα για τον Γκουίδο Καρίγιο. Τη συγκεκριμένη υπόθεση χειρίζεται ωστόσο άλλος άνθρωπος. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος σύμφωνα με τη "Goal" ο Αργεντινός φορ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που έχει τα... μάτια του στη Λατινική Αμερική για χάρη των πρωταθλητών Ελλάδος.

Βάζει το χέρι του στη... φωτιά για τον συμπατριώτη του, ο οποίος αγωνίζεται στην Εστουδιάντες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι αρκετά πιθανό να γίνει σύντομα επίσημη "κρούση".

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση