GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ

Συνάντηση θα έχει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, την Πέμπτη. Η συνάντηση των δυο θα γίνει,...

Έκτακτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ

Συνάντηση θα έχει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, την Πέμπτη. Η συνάντηση των δυο θα γίνει, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό που θα γίνει την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

Μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στη Λαμπεντούζα, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 800 ανθρώπους, σύμφωνα με τις τελευταίες τραγικές εκτιμήσεις, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντόναλντ Τουσκ συγκάλεσε Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα παράνομη μετανάστευση.

Οι υπουργοί Εξωτερικών και Εσωτερικών της ΕΕ υιοθέτησαν ένα σχέδιο για τη μεταναστευτική κρίση, το οποίο παρουσίασε ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δ. Αβραμόπουλος, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης ανακοίνωσε Εθνικό σχέδιο το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε κοινό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση του προσφυγικού κύματος προσανατολίζονται η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελλάδα υπό την εποπτεία της ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση