GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήσυχος και Τόσκας διαψεύδουν τα περί "αντιθέσεων" στο υπουργείο

Σενάρια φαντασίας χαρακτηρίζουν ο αναπληρωτής υπουργός και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κύριοι Κώστας Ήσυχος και Νίκος Τόσκας τα δημοσιεύματα...

Ήσυχος και Τόσκας διαψεύδουν τα περί αντιθέσεων στο υπουργείο

Σενάρια φαντασίας χαρακτηρίζουν ο αναπληρωτής υπουργός και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κύριοι Κώστας Ήσυχος και Νίκος Τόσκας τα δημοσιεύματα περί αντιθέσεων στο υπουργείο, με αφορμή την απόφαση Τσίπρα-Καμμένου για εκσυγχρονισμό των υπαρχόντων αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας.

"Τα κέντρα υπονόμευσης της κυβέρνησης διαρρέουν, μέσω δημοσιευμάτων,  νέα σενάρια φαντασίας περί τριβών και αντιθέσεων στην κυβέρνηση, τη φορά αυτή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε η υπογραφή από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο της απόφασης του ΚΥΣΕΑ (και της  προηγούμενης κυβέρνησης) για τον  εκσυγχρονισμό των υπαρχόντων αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας. Στο  συγκεκριμένο πρόγραμμα σχετικά δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Αναπληρωτή Υπουργό Κώστα Ήσυχο και τον Υφυπουργό Νίκο Τόσκα ως «διαφωνούντες» με την παραπάνω απόφαση.

Δεν πρόκειται παρά  για μια ακόμα κατασκευή, της οποίας στόχος είναι η παροχή «καλών υπηρεσιών» σε έτσι και αλλιώς γνωστά από πριν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης. Ας μην βαυκαλίζονται με το γεγονός ότι αυτά, τα δικά τους «όνειρα θερινής νυκτός» θα γίνουν ευρέως πιστευτά", τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση