GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κερέ: Όχι, δεν επεξεργαζόμαστε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Διέψευσε το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Μπενουά Κερέ τα σενάρια που κυκλοφορούν περί προ...

Κερέ: Όχι, δεν επεξεργαζόμαστε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Διέψευσε το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Μπενουά Κερέ τα σενάρια που κυκλοφορούν περί προετοιμασίας για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Σε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό "Alternatives Economiques" ο Γάλλος οικονομολόγος τόνισε ότι "η έξοδος από την Ευρωζώνη δεν είναι ένα σενάριο που επεξεργαζόμαστε".

"Αυτή την στιγμή καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες με στόχο την ανανέωση της σχέσης με την Ελλάδα ενόψει των νέων προτεραιοτήτων της κυβέρνησής της, εντός ενός πλαισίου που παραμένει εκείνο της ευρωζώνης και το οποίο συνεπάγεται δικαιώματα αλλά και το καθήκον να γίνουν σεβαστοί οι ενιαίοι κανόνες. Έτσι, δεν θέτουμε υπό αμφισβήτηση αυτούς τους όρους" τονίζει στη συνέντευξή του ο Κερέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση