GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαπέν: Πολιτικά αποκλείεται το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Σε πολιτικό επίπεδο αποκλείεται το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ξεκαθάρισε απόψε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέ...

Σαπέν: Πολιτικά αποκλείεται το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Σε πολιτικό επίπεδο αποκλείεται το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ξεκαθάρισε απόψε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, κληθείς να απαντήσει σχετικά με το ενδεχόμενο η Ελλάδα να εγκαταλείψει τη ζώνη του ευρώ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο των εαρινών εργασιών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, ο Γάλλος υπουργός επισήμανε επιπλέον ότι θα ήταν επικίνδυνο να υπάρχει η εντύπωση ότι η Ευρώπη επιθυμεί την περαιτέρω εξασθένιση του ευρώ προσθέτοντας ότι αυτό που κυρίως χρειάζεται είναι η σταθερότητα.

«Νομίζω ότι αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα… στην ευρωζώνη, και γενικότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι η σταθερότητα σε μακροπρόθεσμο επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση