GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμετακίνητοι όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση

Σταθερό προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha...

Αμετακίνητοι όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση

Σταθερό προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ κινείται κοντά στο ποσοστό που έλαβε κατά τις εκλογές του Ιανουαρίου, ωστόσο εμφανίζεται μειωμένο από τα ποσοστά που είχε καταγράψει στην αντίστοιχη δημοσκόπηση του Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα "αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι θα ψηφίζατε", ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το 35,6% των ερωτηθέντων και ΝΔ το 20,8%. Τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 40,2% και 21% σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας την 18η Μάρτιου 2015.

Ακολουθούν Το Ποτάμι με 5,8% (4,3%), η Χρυσή Αυγή με 5,3% (4,8%), το ΚΚΕ με 5,1% (4,9%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,2% (4,5%), το ΠΑΣΟΚ με 2,8% (2,5%), η Ένωση Κεντρώων με 1,5% (1,8%) και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1,4% (1,8%) και Άλλο Κόμμα με 3,8% (3,3%) των ερωτηθέντων.

Αδιευκρίνιστη παραμένει η πρόθεση ψήφου του 13,7% του δείγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση