GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την Ελλάδα συζήτησαν Γερούν Ντάισελμπλουμ και Τζακ Λιού

Ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζακ Λου τόνισε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος όσον αφορά την επίτευξη μιας συ...

Για την Ελλάδα συζήτησαν Γερούν Ντάισελμπλουμ και Τζακ Λιού

Ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζακ Λου τόνισε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος όσον αφορά την επίτευξη μιας συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους για ένα συνεκτικό πακέτο μεταρρυθμίσεων, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του.

Ο Τζακ Λου έκανε το σχόλιο αυτό κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που είχε νωρίτερα με τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών και πρόεδρο του Γιούρογκρουπ Γερούν Ντάισελμπλουμ, τον οποίο ο Αμερικανός κυβερνητικός ενεθάρρυνε να συνεχίσει τη συνεργασία με την Ελλάδα, ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε στην Ουάσινγκτον.

"Το να μην υπάρξει συμφωνία θα δημιουργούσε άμεσες δυσκολίες για την Ελλάδα και αβεβαιότητες για την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία στο σύνολό της", τόνισε ο Λου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός υπουργός πίεσε την Ελλάδα να αποδεχθεί ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που τελεί υπό διαπραγμάτευση και κάλεσε τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης να "αναζητήσουν μια εποικοδομητική διευθέτηση" του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση