GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως! Όταν η Ραχήλ μπέρδεψε τον Τσε με τον… Βελουχιώτη

Το πρώτο πράγμα που έκανε εντύπωση στη Ραχήλ Μακρή μόλις εισήλθε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών Χρ. Σπρίντζη ήταν μια φωτο...

Το πρώτο πράγμα που έκανε εντύπωση στη Ραχήλ Μακρή μόλις εισήλθε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών Χρ. Σπρίντζη ήταν μια φωτογραφία-πορτρέτο που είχε πάνω από το κεφάλι του ο υπουργός.
«Γουστάρω Τσε» του είπε αμέσως, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη. «Δεν είναι ο Τσε, βρε κορίτσι μου, είναι ο Αρης ο Βελουχιώτης, τους μπέρδεψες» την αποπήρε ο υπουργός: «Ε, γουστάρω, τότε Αρη» του είπε αμέσως η Ραχήλ και τον ρώτησε πού βρήκε τη φωτογραφία.
«Με είχαν βγάλει κάποτε μια φωτογραφία και πίσω μου ήταν μια φωτογραφία του Αρη και άκουσα τα εξ αμάξης. Φώναξα έναν φίλο μου που είναι ζωγράφος και του είπα να μεγεθύνει μια φωτογραφία του Βελουχιώτη. Ξεκρέμασα τη φωτογραφία που είχε ο προηγούμενος υπουργός (σ.σ.: εννοεί τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη) και κρέμασα τον Αρη και καμαρώνω».
Η Ραχήλ φάνηκε να ενθουσιάζεται και όχι μόνο ζήτησε το όνομα του ζωγράφου αλλά προσκάλεσε και τον υπουργό να επισκεφθεί την Κοζάνη λέγοντάς του: «Καλή αντάμωση στα… γουναράδικα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση