GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΗ: Δεν ζητήθηκαν τα ταμειακά διαθέσιμα από την ΤτΕ

Διέψευσε η ΔΕΗ τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ζητήθηκε η μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων της Επιχείρησης στην Τράπεζα της Ελλάδας, ...

ΔΕΗ: Δεν ζητήθηκαν τα ταμειακά διαθέσιμα από την ΤτΕ

Διέψευσε η ΔΕΗ τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ζητήθηκε η μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων της Επιχείρησης στην Τράπεζα της Ελλάδας, στο πλαίσιο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Η ΔΕΗ διευκρίνισε με ανακοίνωση ότι ουδέποτε της ζητήθηκε και ουδέποτε αποφάσισε την μεταφορά διαθεσίμων της στην ΤτΕ.

Όπως ενημερώνει, η τοποθέτηση των ταμειακών διαθεσίμων γίνεται μέσω ελληνικών εμπορικών τραπεζών και με βάση τις ανταγωνιστικότερες προσφορές, τη διασπορά του κινδύνου και λαμβάνοντας υπόψη τις ταμειακές ροές για την απρόσκοπτη λειτουργία και ανάπτυξη της Εταιρείας.

Σε σχετική ανακοίνωση το σωματείο "Σπάρτακος" της ΔΕΗ αναφέρει ότι τα ταμειακά διαθέσιμα αποτελούν την προκαταβολή για την νέα λιγνιτική μονάδα στην Πτολεμαΐδα, εκφράζει την ανησυχία του για την προοπτική της επένδυσης και επισημαίνει την ανάγκη να διασφαλιστεί η χρηματοδότησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση