GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έκλεισε» Μαρτίνες ο Ολυμπιακός

Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται πως βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν, ύστερα από την κατάκτηση του π...

«Έκλεισε» Μαρτίνες ο Ολυμπιακός Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται πως βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν, ύστερα από την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου και 42ου συνολικά πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό για την απόκτηση του Νίκολας Μαρτίνες. Ο Αργεντινός εξτρέμ πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τους Αγρινιώτες, οι «ερυθρόλευκοι» τον παρακολούθησαν αρκετές φορές από κοντά και από τη στιγμή που ο Βίτορ Περέιρα έδωσε τη συγκατάθεσή του, η διοίκηση προχώρησε για την απόκτησή του.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως η μεταγραφή έκλεισε στις 600.000 ευρώ και είναι η πέμπτη από την ελληνική αγορά μετά τους Μπεν, Γιαννιώτα, Τζανδάρη και Κατσικά, ενώ υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον του Κεϊτά της Καλλονής!

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να κινούνται για την απόκτηση και του Γουίδο Καρίγιο. Τον Αργεντινό στράικερ της Εστουδιάντες έχει εισηγηθεί ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος λειτουργεί ως σκάουτερ του συλλόγου στη χώρα του ταγκό και έχει πει τα καλύτερα για τον συμπατριώτη του.

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού, υπάρχει η πληροφορία που θέλει τη διοίκηση μαζί με το προπονητικό επιτελείο να έχουν σύσκεψη εντός της ημέρας για να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν το επόμενο διάστημα. Εκείνο που προκύπτει είναι πως θα γίνουν τρεις με τέσσερις μεταγραφές υψηλού επιπέδου, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και στην Ευρώπη και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση