GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ για την κατάληψη στο ΕΚΠΑ

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει για να τερματιστεί η κατάληψη στο ΕΚΠΑ πριν να είναι, όπως αναφέρει, πολύ αργά....

Το ΠΑΣΟΚ για την κατάληψη στο ΕΚΠΑ

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει για να τερματιστεί η κατάληψη στο ΕΚΠΑ πριν να είναι, όπως αναφέρει, πολύ αργά.

«Η κατάληψη του κεντρικού κτιρίου του ΕΚΠΑ συνεχίζεται για 15η ημέρα με τις ζημιές να συσσωρεύονται και τα προβλήματα από τη μη λειτουργία του πανεπιστημίου να διογκώνονται» αναφέρει η εισηγήτρια του ΚΤΕ Παιδείας του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου υπογραμμίζοντας πως οι πρυτάνεις απευθύνουν και πάλι έκκληση προς την κυβέρνηση και καταγγέλλουν τη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους καταληψίες εξωπανεπιστημιακούς, φοβούμενοι ακόμη και για απώλεια ζωών.

«Προφανώς για την κυβέρνηση προέχει η προστασία των προνομιακών σχέσεων της με τους αντιεξουσιαστές...» αναφέρει η κ. Χριστοφιλοπούλου επισημαίνοντας πως «ουδείς εκ των συναρμόδιων υπουργών αισθάνεται την ανάγκη να εφαρμόσει το νόμο για να επανέλθει η εύρυθμη λειτουργία του πανεπιστημίου και να αποφευχθεί η περαιτέρω φθορά των τεράστιας ιστορικής και πολιτιστικής αξίας εγκαταστάσεων που έχουν καταληφθεί».

«Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας που φέρει ακέραια την ευθύνη για αυτήν την ασυδοσία οφείλει να παρέμβει τώρα, πριν να είναι πολύ αργά» καταλήγει η ανακοίνωση της κ. Χριστοφιλοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση