GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπαράθεση Μητσοτάκη - Κωνσταντοπούλου στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

«Πληροφορήθηκα ότι κάνατε επίπληξη σε συναδέλφους που χρησιμοποίησαν τον όρο λαθρομετανάστης. Λογοκρισία σε αυτή την αίθουσα δεν δεχόμαστε. ...

Αντιπαράθεση Μητσοτάκη - Κωνσταντοπούλου στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

«Πληροφορήθηκα ότι κάνατε επίπληξη σε συναδέλφους που χρησιμοποίησαν τον όρο λαθρομετανάστης. Λογοκρισία σε αυτή την αίθουσα δεν δεχόμαστε. Οι συνάδελφοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την δήλωση της να μην χρησιμοποιούν οι βουλευτές τον  όρο λαθρομετανάστες.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Μητσοτάκης, παράλληλα, την κατηγόρησε γιατί δεν μπόρεσε να δεχτεί μία αντιπροσωπεία  μεταλλωρύχων από τις Σκουριές, επειδή δεν βρισκόταν στη διάσκεψη των Προέδρων.

Άμεση ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, λέγοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι ο όρος λαθρομετανάστης ελέγχεται από τον Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Επιτροπής έχοντας μάλιστα βγάλει άσχημα συμπεράσματα για την Ελλάδα.

Στη συνέχεια αναφερόμενη στην συνάντηση με την αντιπροσωπεία  των μεταλλωρύχων από τις Σκουριές, υπογράμμισε ότι θα τους δεχτεί  την Παρασκευή.  

 

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση