GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποτέλεσμα «σκληρής δουλειάς»...

Αποτέλεσμα «σκληρής δουλειάς» και όχι διευθέτησης σε πολιτικό επίπεδο θα είναι σύμφωνα με την Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ...

Λαγκάρντ: Η συμφωνία με την Ελλάδα θα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς - ΒΙΝΤΕΟ
Αποτέλεσμα «σκληρής δουλειάς» και όχι διευθέτησης σε πολιτικό επίπεδο θα είναι σύμφωνα με την Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ μία συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές της.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η Κριστίν Λαγκάρντ ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να προχωρήσουν «με πιο γρήγορο ρυθμό» και σημείωσε ότι «οι συνομιλίες πρέπει να γίνουν με βάση συγκεκριμένα μέτρα, η Ελλάδα πρέπει να δεσμευθεί για μία σειρά από μεταρρυθμίσεις και οι δανειστές να κοιτάξουν το αποτέλεσμα αυτών των μέτρων».
Σε ερώτηση, τι θα πρότεινε η ίδια στην Ελλάδα, απάντησε ότι «πρέπει να είναι πιο σταθερή, να αποκτήσει την ικανότητα να δημιουργήσει θέσεις εργασία και να… προχωρήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση