GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΝΤ: "Συνήθης εναλλαγή" στελεχών στα τεχνικά κλιμάκια

Για “συνήθη εναλλαγή” μελών των τεχνικών ομάδων κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σχολιάζοντας πληροφορίες περ...

ΔΝΤ:

Για “συνήθη εναλλαγή” μελών των τεχνικών ομάδων κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σχολιάζοντας πληροφορίες περί απομακρύνσεώς τους από την Ελλάδα.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του τονίζεται συγκεκριμένα:

“Οι τεχνικές ομάδες των τριών θεσμικών οργάνων βρίσκονταν στην Αθήνα για πάνω από τρεις εβδομάδες, συνεργαζόμενες με τις ελληνικές αρχές. Ορισμένα μέλη των ομάδων επιστρέφουν στις έδρες τους, ως μέρος της συνήθους εναλλαγής κατά τη διάρκεια αυτών των αποστολών. Οι τεχνικές συνομιλίες συνεχίζονται από τις πρωτεύουσες και απευθείας επί του εδάφους, με τη συμμετοχή και των τοπικών υπαλλήλων (των θεσμών)”.

Στο μεταξύ, αμερικανικά ΜΜΕ προβάλλουν ανταποκρίσεις ειδησεογραφικών πρακτορείων από την Αθήνα με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος τόνισε ότι “αγωνιζόμαστε να είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε εγκαίρως τις οικονομικές μας υποχρεώσεις” και ότι “είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε στις 9 Απριλίου”.

Επίσης, μεταξύ άλλων, σημειώνεται ότι “ο κ. Μάρδας είπε ότι τα έσοδα Μαρτίου έχουν ξεπεράσει τους στόχους, χωρίς να δώσει λεπτομερή στοιχεία, προσθέτοντας ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στις συνομιλίες με τους πιστωτές για την τελευταία λίστα μεταρρυθμίσεων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση