GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σακελλαρίδης: Μπορούμε να βρούμε λύση στο πρόβλημα ρευστότητας

«Μπορούμε να φτάσουμε σε συμφωνία και να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα της ρευστότητας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλ...

Σακελλαρίδης: Μπορούμε να βρούμε λύση στο πρόβλημα ρευστότητας «Μπορούμε να φτάσουμε σε συμφωνία και να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα της ρευστότητας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, λίγες ώρες μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό. 

«Το Grexit δεν αποτελεί επιλογή μας, παρά τις όποιες πιέσεις ασκούνται» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Σακελλαρίδης διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση δεν στοχεύει σε μία υποδόση αλλά στην πλήρη επίλυση του προβλήματος της ρευστότητας. «Το μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται. Ζητάμε να λυθεί πλήρως το θέμα της ρευστότητας» σημείωσε χαρακτηριστικά στο MEGA ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

«Εμείς έχουμε κάνει προτάσεις, τις έχουμε βελτιώσει, έχουμε καλύψει μεγάλη απόσταση από την δική μας πλευρά. Αυτό που μένει είναι να δούμε και μια αντίστοιχη βούληση από την πλευρά των πιστωτών για να βρεθεί μια λύση» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι οι ευρωπαίοι εταίροι «δεν μπορούν να ζητούν μεταρρυθμίσεις την ώρα που η αγορά έχει στεγνώσει πλήρως».

Παράλληλα, ο κ. Σακελλαρίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο έκτακτου Eurogroup στο μέσο της ερχόμενης εβδομάδας.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε τα σενάρια περί ενδεχόμενου δημοψηφίσματος ή εκλογών αν οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν θετική κατάληξη, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση έχει νωπή λαϊκή εντολή να μην προχωρήσει σε λιτότητα και αυτό κάνει με την πολιτική της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση