GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα μεταπτυχιακά του Ιδρύματος Λάτση

Άρχισε σήμερα και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 12 Μαΐου η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη χορήγηση 20 υποτροφιών για μεταπτυχιακέ...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα μεταπτυχιακά του Ιδρύματος Λάτση

Άρχισε σήμερα και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 12 Μαΐου η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη χορήγηση 20 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές (επιπέδου Master's), τις οποίες προκήρυξε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Οι υποτροφίες αφορούν όλα τα επιστημονικά πεδία, ενώ θα υπάρξουν και δύο επιπλέον στον τομέα των ναυτικών και ναυτιλιακών σπουδών μέσω του Πλωτού Μουσείου «Νεράιδα», όλες για πανεπιστημιακά ιδρύματα τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού, με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους επιλεγέντες την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν όσοι είναι έως 28 ετών, έχουν πάρει πτυχίο από πανεπιστήμια και ΤΕΙ της Ελλάδας ή αντίστοιχα ισότιμα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού, καθώς και οι επί πτυχίω υποψήφιοι που θα αποφοιτήσουν το αργότερο στην εξεταστική του Ιουνίου 2015. Ο μέσος όρος βαθμολογίας του προπτυχιακού τίτλου σπουδών πρέπει να είναι τουλάχιστον οκτώ (8,00), ενώ οι αιτούντες πρέπει να έχουν τεκμηριωμένη οικονομική αδυναμία για την κάλυψη του κόστους των σπουδών τους.

Η υποτροφία χορηγείται για μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (επιπέδου Master's) πλήρους φοίτησης, η επίσημη διάρκεια των οποίων μπορεί να κυμαίνεται από εννέα έως 24 μήνες. Για τις μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, το ύψος της υποτροφίας συνίσταται στην καταβολή έως 900 ευρώ μηνιαίως, ενώ για την Ελλάδα έως 600 ευρώ μηνιαίως.

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση